Usluge

UREĐENJE INTERIERA

Ako želite urediti novi objekt, osvježiti strai objekt, urediti poslovni, stambeni ili neki drugi interieur, obratite nam se s povjerenjem. Naš tim od 5 arhitektica za Vas će odraditi vrhunski posao u dogovoru s Vama i u skladu s Vašim mogućnostima.

IZRADA GEODETSKIH PROJEKATA

U suradnji s našim kooperantima, za Vas izrađujemo Geodetske projekte i pružamo sve potrebne geodetske usluge za Vas.

IZRADA GLAVNIH PROJEKATA

U skladu s novim Zakonom o gradnji izrađujemo Glavni projekat vaše građevine koji je preduvjet za ishođenje Građevne dozvole. A za manje objekte osnovna podloga za gradnju.

IZDAVANJE ENERGETSKIH CERTIFIKATA

Za one koji žele uknjižiti svoje objkete nakon izvedbe,iznajmljivati svoje nekretnine ili ih prodati nudimo usluge izrade Energetskih certifikata za Jednostavne i Složene objekte.

IZRADA IDEJNIH PROJEKATA I 3D PRIKAZA PROJEKTIRANIH GRAĐEVINA

Nakon što smo zaključili da možemo graditi i dobili od Vas projektni zadatak krećemo u projektiranje Vašeg objekta.

INŽENJERING I VOĐENJE GRAĐEVINSKIH RADOVA

Ukoliko niste u Hrvatskoj, radite negdje drugdje i tražite vrhunski tim koji će pratiti građenje, voditi građenje, rješavati priključke vode struje, plina, kanalizacije i sl., i svu potrebnu gradilišnu dokumentaciju, tu smo da Vam pružimo najbolju uslugu, kojom Vam na sve što odgovorno organiziramo i pratimo sa timom vrhunskih izvođača dajemo na sve Završne radove 5 godina garancije (hrvatski zakoni Vam daju 2 godine).

ANALIZA PROJEKTNOG ZADATKA

U analizi projektnog zadatka odgovaramo na pitanje koliko i kako možemo graditi na Vašoj građevnoj parceli.

ISHOĐENJE GRAĐEVNE DOZVOLE

Pri nadležnim tjelima sa Vašom Punomoći za Vas ishodimo građevnu dozvolu.

ETAŽIRANJE

Ukoliko imate objekt koji treba etažirati, imamo stručno osoblje za izradu svih vrsta Etažnih elaborata, za manje i veće objekte.

STRUČNI I PROJEKTANTSKI NADZOR NAD IZVOĐENJEM GRAĐEVINSKIH RADOVA

Za Vas također vršimo nadzor u toku građenja Vaših objekata, stručno i profesionalno. Imamo vrhunski tim inženjera za koje ne postoje nerješivi problemi na gradilištu.